Hotel Tomasov

Hotelul oferă cazare de lux în 15 camere duble şi un apartament, echipate modern şi confortabil. Într-un alt corp de clădire, a fost creată încă o camera dublă, care are şi bucătărie proprie, complet utilată.

Hotelul Tomasov oferă o frumoasă privelişte asupra unei mari părţi din oraş şi din zonele învecinate. Unele camere au vedere spre centru, oaspeţii putând să admire arhitectura originală din Zlin, atribuită lui Tomas Bata şi arhitecţilor Gahura Frantisek şi Vladimir Karfik. Celelalte camere sunt orientate către pădure şi oferă o atmosferă intimă şi liniştită. Acest lucru aduce clienţilor noştri odihna şi relaxarea pe care le merită. Hotelul dispune în totalitate de aer condiţionat.

Pacienţii clinicii beneficiază de tarife preferenţiale la cazare.

Restaurant Tomasov

Restaurantul de lux şi cafeneaua se află la parterul Hotelului Tomasov.

Restaurantul este pentru nefumători şi are o capacitate de 34 de locuri. Meniul conţine diferite mâncăruri tradiţionale ceheşti, precum şi internaţionale, toate servite într-o manieră modernă.

Restaurantul Tomasov oferă oaspeţilor servicii de cea mai bună calitate, cu ajutorul personalului prietenos şi bine pregătit.

Variante de calatorie

Pentru a ajunge la Clinica de Medicină Reproductivă şi Ginecologie din Zlin aveţi următoarele variante de călătorie:

Cu mașina personală

  • Se iese din România pe variantele Arad sau Oradea, se merge spre autostradă către Budapesta (M5), ulterior pe autostrada spre Bratislava (M1, M15 – D2 în Slovacia).
  • De acolo vă îndreptaţi către Brno (autostrada D2), oraşul cel mai apropiat de Zlin. Odată ajunşi în Brno, veţi vedea indicatoare către Zlin (autostrada D1, apoi şoseaua R55).
  • Asistenţii rutieri (Waze, Google Maps, etc.) vă pot oferi şi alte variante, cu menţiunea că drumurile naţionale sunt de bună calitate, cu trafic lejer, fără aglomeraţie.

Cu avionul

  • Aterizare pe aeroporturile din Viena, Praga, Bratislava şi Brno – clinica vă poate oferi transport de la aeroport la hotel şi retur. Pentru condiţiile de transfer, luaţi legătura cu coordonatoarea FIV pentru România, Adina Vochin.

Turism in Zlin

Oraşul Zlin este situat în partea de est a Moraviei. Prima menţiune istorică datează din 1322, de pe vremea valahilor, care au pus aici bazele unor ateliere de artizanat.

După 1926, Zlin a devenit un oraş modern datorită lui Tomas Bata și a unor renumiţi arhitecți ai vremii, care au dat un nou aspect localităţii. În Al Doilea Război Mondial, oraşul a fost bombardat. Din 1949 până în 1990, oraşul s-a numit Gottwaldov, după primul preşedinte comunist al Cehoslovaciei.

În 1989, un urmaş al lui Tomas Bata a reușit să convingă municipalitatea să revină la numele de Zlin, lucru care s-a întamplat din 1990. În 2001, aici a fost înfiinţată Universitatea Tomas Bata. Oraşul Zlin oferă mai multe puncte de atracţie turistică. Puteţi vizita Chateau Zlin, Muzeul pantofilor, Malenovice Castle sau Muzeul Maşinilor Clasice. Toate oferă expoziții permanente.

În Zlin puteți face şi sport, existând terenuri de tenis, pistă pentru biciclete şi alergare, un club de golf şi pârtii de schi. De asemenea, puteţi vizita grădina zoologică şi vă puteţi petrece timpul liber în parcul de distracţii.