Încă din  2006  încercam cu soțul meu să facem un bebe. De atunci, au trecut aproape 10 ani în care am continuat să speram și să luptăm pentru a ne îndeplini visul și până la urma, datorită clinici Tomasov din Zlin, am reușit.

După 3 FIV eșuate, două dintre ele în Romania, dintre care unul cu donor de ovule, și unul în Ungaria, ne-am decis ca ultima speranță e să încercăm în Cehia, mai bine spus la clinica Tomasov, Zlin. Totul a început printr-un simplu mail trimis coordonatoarei din România, Adina Vochin, o persoană pentru care am tot respectul și toată recunoștința, o persoană calmă, care răspunde oricând la orice întrebare, oricât de neînsemnată ar fi, are darul de a te încuraja și liniști chiar și în cele mai dificile momente. Adina s-a ocupat de absolut tot, de la cazare, la itinerariul transportului, protocul de tratament, programările cu medicul și cu coordonatoarea din Cehia, Petra Kucerova. Nimic nu a fost la voia întâmplării.

Despre hotel pot să vă spun ca are un personal serviabil și comunicativ, camere curate cu internet cu semnal destul de bun, restaurantul de la parter cu mâncare bună, puțin diversificată, dar bună, prețuri accesibile. Iar despre clinică nu am decât cuvinte de laudă, cadrele medicale au dat dovadă de profesionalism, amabilitate și caldură umană. 

Mulțumim întregii echipe de la Zlin, cât și Adinei Vochin, care au reușit  să ne îndeplinească visul de a fi părinți! Recomand tuturor cuplurilor care au probleme de infertilitate să apeleze cu încredere la serviciile clinicii Tomasov din Zlin.