Sarcina evoluează normal şi se pare că voi fi mămica unui băieţel. Despre clinică şi colaborarea cu dumneavoastră ce pot spune? Adevărul! Fiind victima sistemului de sănătate românesc, cu potenţial financiar pentru a mă putea trata în străinătate – câteva FIV-uri făcute afară şi nereuşite – clinica din Zlin a fost aceea care mi-a înlăturat lacrimile şi suferinţa de care nu credeam că voi scăpa vreodată.

Profesionalismul medicilor a descoperit problema medicală şi m-a ajutat să obţin această sarcină. Lejeritatea comunicării cu clinica – în limba română – promptitudinea răspusurilor şi sfaturilor venite, întocmirea schemei de tratament şi explicarea fiecărui pas – scris tot în limba română – căldura de care au dat dovadă, toate m-au făcut să simt această procedură un concediu în Cehia.

De la început şi până la încheierea celor 14 săptămâni de sarcină totul a fost clar şi a trebuit să mă înarmez doar cu răbdarea trecerii acestor săptămâni. În legătură cu preţul procedurii – e mult sub Viena unde eu am avut experiente neplăcute. Încă o dată, felicitări întregii echipe cehe şi colaboratorului român Adina Vochin! Deja am recomandat clinica şi o voi recomanda cu mare plăcere în continuare.

Vă multumesc încă o dată şi să aveţi şi de acum încolo numai rezultate bune!